Typ ponuky
Druh nehnuteľnosti
Lokalita

0 / 0
Zmenšiť
3-izbový byt na Lopúchovej ulici v novostavbe
Cena
360 000 €
3 000,00 € /㎡
Lokalita
Lopúchová, Bratislava III
Bratislava, Bratislavský kraj
Typ ponukyPredaj
Druh
Byty
3-izbový byt
StavNovostavba
Podlahová plocha120
Poschodie1 / 4
Balkón / loggiaÁno
Dátum pridaniapred 5 rokmi
Ponúkame na predaj 3-izbový byt na Lopúchovej ulici. Ponúkaem na predaj iba jeden z 8 bytov podľa vlastného výberu. Byty sú vo veľkosti od 3-izb. 105 m2 ,3-izb 120m2 až po 4izb 150m2. Byty na štvrtom poschodí majú 100 m2 terasu s 360-stupňovým výhľadom na celú Bratislavu.

Areál, kde sa byty nachádzajú, je uzavretý. Na pozemku bytovky sa nachádza aj malé detské ihrisko, len pre obyvateľov bytového domu. K bytovke patrí aj súkromné parkovisko pre návštevy.

Byty majú kuchynskú linku a vstavané šatníky .4-izb byty majú dve kúpeľne.

K bytu je možné dokúpiť garážové stánie alebo garážový box podľa vlastného výberu.

Byty k predaju sú na prvom,druhom a štvrtom nadzemnom poschodí. Byt je možné kúpiť na súkromnú osobu alebo na firmu s možnosťou odpočtu DPH. 1


Klientom bezplatne ponúkame kompletný hypotekárny servis – poradenstvo a realizácia celého hypotekárneho procesu od zabezpečenia najvýhodnejšej ponuky až po uzavretie úverovej zmluvy.

V rámci provízie zabezpečujeme pre našich klientov kompletný servis od uskutočnenia obhliadky až po odovzdanie bytu, vrátane právneho servisu (vypracovania všetkých zmlúv, návrhu na vklad vlastníckeho práva a odovzdávacieho protokolu), uhradenia poplatkov za osvedčenie podpisov u notára a za návrh na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností.
Máte záujem o túto nehnuteľnosť?
Copyright Ⓒ 2024 Metropolitan Real s.r.o. - realitná kancelária Bratislava
No running tasks