Typ ponuky
Druh nehnuteľnosti
Lokalita

1 / 8
Zväčšiť
4 izbový byt v pôvodom stave s loggiou v tichom prostredí s uzavretým parkom
Cena
162 000 €
2 050,63 € /㎡
Lokalita
Estónska, Bratislava II
Bratislava, Bratislavský kraj
Typ ponukyPredaj
Druh
Byty
4-izbový byt
StavPôvodný stav
Podlahová plocha79
Poschodie2 / 8
Balkón / loggiaÁno
PivnicaÁno
Dátum pridaniaminulý rok
Ponúkame na predaj 4 izbový byt na Estónskej ulici v Bratislave - mestská časť Podunajské Biskupice (Medzijarky). Rozloha bytu je 79 m2, z toho 4 m2 je loggia a 2m2 latková kobka v pivnici. Byt sa nachádza na 2. nadzemnom podlaží ( pod bytom je ešte jeden byt) v 8 poschodovom panelovom dome s výťahom.

Samotný byt je v úplne pôvodnom stave s veľmi dobrou dispozíciou: veľká vstupná chodba z ktorej sa vchádza do jednej samostatnej izby, priechodnej obývačky s loggiou (z obývačky je vstup do druhej samostatnej izby), do WC a oddelenej kúpeľne, ďalej sa z chodby vchádza menšou chodbičkou do kuchyne. Z kuchyne je vstup do tretej samostatnej izby a do obývačky. Byt je ideálny na rekonštrukciu presne podľa vlastných predstáv.

Bytový dom je zateplený s vymenenými stúpačkami a novým výťahom.

Orientovaný je na dve strany v tichom prostredí s uzavretým parkom vo vnútrobloku a s dobrou vybavenosťou v okolí.

Cena bytu je 162.000 EUR plus sprostredkovateľská provízia pre RK
Kontakt: info@metropolitanreal.sk, 0948 090 301

Klientom bezplatne ponúkame kompletný hypotekárny servis – poradenstvo a realizácia celého hypotekárneho procesu od zabezpečenia najvýhodnejšej ponuky až po uzavretie úverovej zmluvy.

V rámci provízie zabezpečujeme pre našich klientov kompletný servis od uskutočnenia obhliadky až po odovzdanie bytu, vrátane právneho servisu (vypracovania všetkých zmlúv, návrhu na vklad vlastníckeho práva a odovzdávacieho protokolu), uhradenia poplatkov za osvedčenie podpisov u notára a za návrh na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností.
Máte záujem o túto nehnuteľnosť?
Copyright Ⓒ 2024 Metropolitan Real s.r.o. - realitná kancelária Bratislava
No running tasks