Typ ponuky
Druh nehnuteľnosti
Lokalita

1 / 33
Zmenšiť
Kompletne zrekonštruovaný 4 izbový byt s loggiou vo vynikajúcej lokalite s krásnym výhľadom na zeleň
Cena
230 000 €
2 738,09 € /㎡
Lokalita
Bulíkova, Bratislava V
Bratislava, Bratislavský kraj
Typ ponukyPredaj
Druh
Byty
4-izbový byt
StavKompletná rekonštrukcia
Podlahová plocha84
Poschodie3 / 8
Balkón / loggiaÁno
PivnicaÁno
Dátum pridaniapred 10 mesiacmi
Ponúkame na predaj 4 izbový útulný byt na Bulíkovej ulici v Bratislave, mestskej časti Petržalka. Celková výmera bytu je 84,35m2 vrátane loggie a nachádza sa na 3. poschodí (4 nadzemné podlažie) v osem poschodovom zateplenom panelovom dome s pekným a čistým vchodom. K bytu prislúcha aj extra dvoj pivnica( 5,38m2) + nebytové priestory. Orientácia je na dve svetové strany, východ a západ. Vďaka tejto orientácii a poschodiu, na ktorom sa byt nachádza, ponúka budúcemu majiteľovi krásny výhľad na okolitú zeleň.

V roku 2008 sa uskutočnila kompletná rekonštrukcia. V celom byte je plávajúca podlaha, plastové okná a dispozične pozostáva z obývačky, samostatnej kuchyne, 3 nepriechodných izieb, kúpeľne s vaňou, samostatnej toalety, priestrannej chodby a loggie s markízou. Na loggiu je možné vstúpiť z kuchyne. Byt predávame čiastočne zariadený. Mesačné náklady bytu sú 180,-EUR plus zálohový predpis na elektrinu.

V bytovom dome je nový výťah a brány na čip.

Všade navôkol je krásna zeleň a zároveň v blízkosti kompletná občianska vybavenosť. Veľkou výhodou je, že na poschodí sa nachádzajú len dva byty. Bezproblémoví susedia.

Výhody nehnuteľnosti:
kompletná rekonštrukcia aj keď staršieho dátumu, kvalitné plastové okná, podlahy aj vstavané skrine
dobré dispozičné riešenie
vynikajúca lokalita
byt je vhodný aj pre viacčlennú rodinu
výhľad na zeleň určite poteší

Byt je kúpou VOĽNÝ.

MHD v blízkosti, veľmi dobrá a rýchla dostupnosť do CENTRA, kompletná občianska vybavenosť (školy, škôlky, zdravotné stredisko, lekáreň, reštaurácie, kaviarne, banky, potraviny- Lidl, Tesco expres, pošta, ihriská, poliklinika, ekon. univerzita), pokojné, bezpečné, slušné a tiché prostredie, v blízkosti množstvo športovísk aj cyklistických a korčuliarskych trás, dostatok parkovacích miest - rezidenčné parkovacie miesta zo zadnej strany bytového domu, z prednej strany zaparkuje aj návšteva.

Cena bytu je 230.000 EUR + sprostredkovateľská provízia pre RK
Kontakt: info@metropolitanreal.sk, 0948 090 301

Klientom bezplatne ponúkame kompletný hypotekárny servis – poradenstvo a realizácia celého hypotekárneho procesu od zabezpečenia najvýhodnejšej ponuky až po uzavretie úverovej zmluvy.

V rámci provízie zabezpečujeme pre našich klientov kompletný servis od uskutočnenia obhliadky až po odovzdanie bytu, vrátane právneho servisu (vypracovania všetkých zmlúv, návrhu na vklad vlastníckeho práva a odovzdávacieho protokolu), uhradenia poplatkov za osvedčenie podpisov u notára a za návrh na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností.
Máte záujem o túto nehnuteľnosť?
Copyright Ⓒ 2024 Metropolitan Real s.r.o. - realitná kancelária Bratislava
No running tasks