Typ ponuky
Druh nehnuteľnosti
Lokalita

1 / 20
Zväčšiť
Rodinný dom - bungalov - NOVOSTAVBA s garážou pri Vrakunskom lesíku
Cena
329 000 €
2 911,50 € /㎡
Lokalita
Rebarborová, Bratislava II
Bratislava, Bratislavský kraj
Typ ponukyPredaj
Druh
Domy a Vily
StavNovostavba
Podlahová plocha113
Plocha pozemku512
Dátum pridaniapred 5 mesiacmi
Ponúkame na predaj 2 izbový rodinný dom - bungalov spojený s garážou na Rebarborovej ulici v Bratislave -mestská časť Vrakuňa pri Vrakunskom lesíku v blízkosti železničnej trate. Dom je na liste vlastníctva vedený ako rekreačný objekt a bol postavený v roku 2017 a kolaudácia bola v roku 2023. Orientácia JZ.

Plocha pozemku: 512m2
Zastavaná plocha cca: 130m2
Úžitková plocha domu aj s garážou: 112m2

Dom je postavený z tehly 30cm a je zateplený 10 cm má rovnú železobetónovú strechu zateplenú fatrafolom, okná plastové trojsklo. Dom je napojený na elektrinu, mestskú vodu a plyn: podlahové kúrenie plynovým kotlom, ohrev vody zabezpečujem plynový bojler, odpad žumpa. Pozemok je rovinatý a obojstranný a vyžaduje si ešte dokončovacie práce. Vstup na pozemok je sprístupnený súkromnou cestou pre 8 domov cez bezpečnostnú bránu na diaľkové ovládanie. Dom nie je podpivničený. Mesačné náklady cca 110,- EUR

Dispozícia domu: vstupná chodba z ktorej sa vchádza do obývačky spojenej s kuchyňou, do kúpeľne spojenej s WC a do spálne. Garáž o výmere 40,46m2 má garážovú bránu a má samostatný vchod, samostatnú kúpeľňu so sprchovým kútom a podlahové kúrenie. Garáž je možné prerobiť na dve priestranné izby. Okrem garáže je parkovanie možne aj pred domom.

Lokalita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť a dobrú dostupnosť do centra mesta. Rýchle napojenie na diaľničný obchvat.

Sú dve možnosti kúpy:
DOM s celým pozemkom o výmere 512m2 za 329.000,- EUR + sprostredkovateľská provízia pre RK
DOM s časťou pozemku o výmere 300m2 za 270.000,- EUR + sprostredkovateľská provízia pre RK

Kontakt: info@metropolitanreal.sk, 0948 090 301

Klientom bezplatne ponúkame kompletný hypotekárny servis – poradenstvo a realizácia celého hypotekárneho procesu od zabezpečenia najvýhodnejšej ponuky až po uzavretie úverovej zmluvy.

V rámci provízie zabezpečujeme pre našich klientov kompletný servis od uskutočnenia obhliadky až po odovzdanie bytu, vrátane právneho servisu (vypracovania všetkých zmlúv, návrhu na vklad vlastníckeho práva a odovzdávacieho protokolu), uhradenia poplatkov za osvedčenie podpisov u notára a za návrh na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností.
Máte záujem o túto nehnuteľnosť?
Copyright Ⓒ 2024 Metropolitan Real s.r.o. - realitná kancelária Bratislava
No running tasks