Typ ponuky
Druh nehnuteľnosti
Lokalita

1 / 18
Zväčšiť
REZERVOVANÝ Priestranný, slnečný a kompletne zrekonštruovaný 4 izbový byt s balkónom vo vyhľadávanej tichej lokalite
Cena
299 900 €
3 332,22 € /㎡
Lokalita
Klenová, Bratislava III
Bratislava, Bratislavský kraj
Typ ponukyPredaj
Druh
Byty
4-izbový byt
StavKompletná rekonštrukcia
Podlahová plocha90
Poschodie1 / 5
Balkón / loggiaÁno
PivnicaÁno
Dátum pridaniapred 13 dňami
Ponúkame na predaj priestranný, slnečný 4 izbový byt vo vyhľadávanej lokalite na Klenovej ulici v Bratislave v Novom Meste - lokalita Kramáre. Rozloha bytu je 90,42m2 plus balkón a nachádza sa na 1. poschodí v 5 poschodovom bytovom dome s výťahom. K bytu prislúcha pivnica. Byt je orientovaný na Východ (kuchyňa, spálňa) a Západ (obývačka s balkónom a dve izby).

Byt bol kompletne zrekonštruovaný pred 3 rokmi: plastové okná so žalúziami a sieťkami, prerobená kúpeľňa s vaňou, WC geberit, nová kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi ( rúra, umývačka riadu, elektrická varná doska), nové interiérové dvere a zárubne, plávajúca podlaha, dlažba, nové rozvody elektriny, vody a odpadu, bezpečnostné vchodové dvere.

Byt je dobre dispozične riešený: priestranná chodba so vstupom do všetkých štyroch nepriechodných izieb (obývačka s balkónom), do kúpeľne, samostatného WC a menšou chodbičkou sa vchádza do veľkej kuchyne.

Bytový dom je zateplený a nachádza sa v príjemnom tichom prostredí.

Lokalita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť: v tesnej blízkosti Billa, Tesco expres, neďaleko: škôlky, školy, detské ihrisko, pošta, 101 Drogerie, Terno, reštaurácie, kaviarne, pizzeria, nemocnica Kramáre, ...

Dobrá dostupnosť do mesta autom aj MHD linky 42, 45, 49, 64 (zástavka 2min.pešo), rýchle napojenie na diaľničný obchvat D1, D2.

Lokalita je plná zelene, v blízkosti Železná studnička, Kamzík (bobová dráha), Koliba, Rozhľadňa, všade sa dostanete pešo cca do polhodinky.

Cena bytu je 299.900 EUR + sprostredkovateľská provízia pre RK
Kontakt: info@metropolitanreal.sk, 0948 090 301

Klientom bezplatne ponúkame kompletný hypotekárny servis – poradenstvo a realizácia celého hypotekárneho procesu od zabezpečenia najvýhodnejšej ponuky až po uzavretie úverovej zmluvy.

V rámci provízie zabezpečujeme pre našich klientov kompletný servis od uskutočnenia obhliadky až po odovzdanie bytu, vrátane právneho servisu (vypracovania všetkých zmlúv, návrhu na vklad vlastníckeho práva a odovzdávacieho protokolu), uhradenia poplatkov za osvedčenie podpisov u notára a za návrh na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností.
Máte záujem o túto nehnuteľnosť?
Copyright Ⓒ 2024 Metropolitan Real s.r.o. - realitná kancelária Bratislava
No running tasks