Typ ponuky
Druh nehnuteľnosti
Lokalita

1 / 10
Zväčšiť
Zrekonštruovaná garsónka v nadstavbe s balkónom v tichej lokalite s krásnym výhľadom
Cena
123 000 €
4 920,00 € /㎡
Lokalita
Doležalova, Bratislava II
Bratislava, Bratislavský kraj
Typ ponukyPredaj
Druh
Byty
Garsónka
StavČiastočná rekonštrukcia
Podlahová plocha25
Poschodie4 / 5
Balkón / loggiaÁno
Dátum pridaniapred 3 mesiacmi
Ponúkame na predaj garsónku s balkónom na Doležalovej ulici v Bratislave v mestskej časti Trnávka. Rozloha bytu je 25m2 a nachádza sa na 4. poschodí v 15 ročnej nadstavbe v 5 poschodového bytového domu s výťahom.

Byt je murovaný, po čiastočnej rekonštrukcii: plastové okná, prerobená kúpeľňa, nová kuchynská linka, podlahy a orientovaný na západ. Cena energií: 65 Euro / mesiac

Byt je ihneď k na sťahovaniu.

Výhľad ponúka krásny pohľad na západ slnka nad Bratislavou. Parkovanie bezplatné pred panelákov. Lokalita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť a dobrú dostupnosť do centra mesta autom aj MHD. Rýchle napojenie na diaľničný obchvat.

Cena bytu je 123.000 EUR + sprostredkovateľská provízia pre RK
Kontakt: info@metropolitanreal.sk, 0948 090 301


Klientom bezplatne ponúkame kompletný hypotekárny servis – poradenstvo a realizácia celého hypotekárneho procesu od zabezpečenia najvýhodnejšej ponuky až po uzavretie úverovej zmluvy.

V rámci provízie zabezpečujeme pre našich klientov kompletný servis od uskutočnenia obhliadky až po odovzdanie bytu, vrátane právneho servisu (vypracovania všetkých zmlúv, návrhu na vklad vlastníckeho práva a odovzdávacieho protokolu), uhradenia poplatkov za osvedčenie podpisov u notára a za návrh na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností.
Máte záujem o túto nehnuteľnosť?
Copyright Ⓒ 2024 Metropolitan Real s.r.o. - realitná kancelária Bratislava
No running tasks