Typ ponuky
Druh nehnuteľnosti
Lokalita

1 / 10
Zväčšiť
Zrubový rodinný dom NOVOSTAVBA - Sklabiňa pri Martine
Cena
238 000 €
1 619,04 € /㎡
Lokalita
Sklabiňa
Martin, Žilinský kraj
Typ ponukyPredaj
Druh
Domy a Vily
StavNovostavba
Podlahová plocha147
Plocha pozemku835
Balkón / loggiaÁno
Dátum pridaniapred 3 mesiacmi
Ponúkame na predaj 4-izbový zrubový dom (bungalov), ktorý spĺňa predstavu o zdravom bývaní. Je v stave holodom, čo dáva možnosť dokončenia podľa vlastného vkusu. Dom sa nachádza v novovybudovanej tichej časti obce Sklabiňa, v priamom kontakte s prírodou. Zároveň má ideálnu dostupnosť - zastávka SAD aj obchod do 3 minút chôdze.

Stavba je riešená ako "difúzne otvorená", to znamená, že vlhkosť v interiéri je prirodzene regulovaná. Umožňuje to skladba obvodovej steny, pri ktorej bola okrem dreva použitá korková izolácia. Korok má všetky potrebné vlastnosti pre zdravý dom. Zruby sa vyznačujú zníženou prašnosťou, preto je bývanie vhodné pre alergikov. Aj pri vykurovaní bol kladený dôraz na zdraviu prospešný typ - stropné infrapanely. V každej miestnosti je samostatný termostat s možnosťou pripojenia k wifi.

Dom je pripojený na IS - elektrina, voda, kanalizácia. Svojou polohou je vhodný aj ako víkendová chalupa pre ľudí hľadajúcich pokoj a blízkosť prírody. Vzdialenosť 8 km od mesta Martin a bezproblémové cestovanie sú veľkými výhodami. Kým ostatní trávia svoj voľný čas v každodenných kolónach, Vy si ho budete užívať na slnečnej terase Vášho domu.

Dopňujúce informácie:
samostatné WC
strešná krytina z keramickej škridle Creaton
drevené eurookná s izolačným trojsklom
príprava pre fotovoltiku
dizajnové krbové kachle Romotop LAREDO AKUM
pozemok 835 m2
zastavaná plocha 147 m2
úžitková plocha 104 m2

Cena: 238.000 € vrátane sprostredkovateľskej provízie
Kontakt: info@metropolitanreal.sk, 0948 008 302

Klientom bezplatne ponúkame kompletný hypotekárny servis – poradenstvo a realizácia celého hypotekárneho procesu od zabezpečenia najvýhodnejšej ponuky až po uzavretie úverovej zmluvy.

V rámci provízie zabezpečujeme pre našich klientov kompletný servis od uskutočnenia obhliadky až po odovzdanie bytu, vrátane právneho servisu (vypracovania všetkých zmlúv, návrhu na vklad vlastníckeho práva a odovzdávacieho protokolu), uhradenia poplatkov za osvedčenie podpisov u notára a za návrh na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností.
Máte záujem o túto nehnuteľnosť?
Copyright Ⓒ 2024 Metropolitan Real s.r.o. - realitná kancelária Bratislava
No running tasks