Typ ponuky
Druh nehnuteľnosti
Lokalita

1 / 31
Zväčšiť
Nadštandardný, nízkoenergetický a priestranný 4 izbový rodinný dom - NOVOSTAVBA v Moste pri Bratislave
Cena
429 000 €
3 575,00 € /㎡
Lokalita
Limbová
Senec, Bratislavský kraj
Typ ponukyPredaj
Druh
Domy a Vily
StavNovostavba
Podlahová plocha120
Plocha pozemku414
Dátum pridaniaminulý mesiac
Ponúkame na predaj tento nízkoenergetický a priestranný 4 izbový dom na Limbovej ulici v Moste pri Bratislave spája výhody tichého okolia so zeleňou, kompletnú občiansku vybavenosť, ekológiu a nadštandardný luxus.

Samostatne stojaci jednopodlažný rodinný dom s terasou z roku 2017. Podlahová plocha domu je 120 m2, zastavaná plocha 135 m2 a nachádza sa na pozemku o veľkosti 414 m2.

Energetická náročnosť: Nízkoenergetický
Terén pozemku: Rovinatý
Voda: Na pozemku
Inžinierske siete: verejná voda, elektrina + fotovoltaika, optická sieť, káblová TV
Vykurovanie: Podlahové (tepelné čerpadlo voda-vzduch)
Zariadenie: Zariadené kompletne
Prístupová komunikácia: Asfaltová
Počet izieb / miestností: 4
Počet WC: 2
Počet kúpeľní: 2

Dispozícia:
V dome sa nachádzajú 3 samostatné izby, veľká obývačka spojená s kuchyňou, samostatná špajza a dve kúpeľne (jedna s vaňou, druhá so sprchovým kútom) - každá disponuje vlastným WC. Na chodbách sú vstavané skrine a zabudované úložné priestory. Z obývacej izby je výstup na priestrannú terasu cez široké bezbariérové terasové dvere. Dom je výnimočný svojou vzdušnosťou a priestrannosťou. V celom dome sú kvalitné plastové okná so sieťkami proti hmyzu a hliníkové dvere, ako aj vonkajšie žalúzie s elektrickým ovládaním. Dom je vykurovaný podlahovým kúrením, ktoré je zabezpečené úsporným tepelným čerpadlom.

Pozemok:
Umiestnenie domu a tvar pozemku zabezpečujú maximálne využitie. Dom je ohradený, disponuje širokou posuvnou bránou a samostatnou bráničkou s elektronickým video vrátnikom.
Pred domom je pohodlné parkovanie pre 3 autá, a zatrávnená predzáhradka s domčekom a preliezkami pre deti.

V zadnej časti sa nachádza prestrešená terasa s dlažbou v drevodekore a baldachýnmi, trávnatá plocha, záhradný domček s vlastnou prestrešenou teraskou, ale aj luxusné vybavenie ako je barellová cédrová sauna a vírivka. Obe záhrady majú automatickú závlahu. Predná a zadná časť pozemku sú prepojené chodníkom popri dome.

Na pozemku je zavedená verejná voda, elektrina, optická sieť, káblová TV, príprava na kanalizáciu. V súčasnosti sa pracuje na zapojení do obecnej kanalizácie, dočasne sa využíva vlastná žumpa.

Moderné a ekologické vybavenie:
Dom je vybavený modernými technológiami, so zameraním na pohodlie ale aj úsporu energie.
• Fotovoltaika s výkonom 4,5KWh
• Autonabíjačka Tesla (vhodná aj pre iné značky automobilov s napájaním na 400V)
• Klimatizácia – umiestnená centrálne, s pôsobením do všetkých izieb
• Centrálny alarm – v každej miestnosti proti vlámaniu zvonka, aj s kamerou
• Kúrenie úsporným tepelným čerpadlom
• Programovateľná a aj diaľkovo ovládaná závlaha
• Vonkajšia izolácia minerálnou vatou

Zariadenie:
Dom sa predáva kompletne zariadený.

Lokalita:
V pešej dostupnosti do 10 minút od domu nájdete vynikajúcu občiansku vybavenosť: škola a škôlky (štátne aj súkromné), obchodné centrum, športový areál, zastávka autobusu s frekventovaným napojením do Bratislavy, centrum obce s obecným úradom, pošta, ale aj reštaurácie, kaviareň, zmrzlina...

Priateľská komunita
Okolie je veľmi rodinné. Rodiny sa na tejto ulici poznajú, radi trávia čas spoločne, organizujú rôzne aktivity a vzájomne si pomáhajú.

Obec
Most pri Bratislave je vyhľadávaná lokalita na rodinné bývanie, v tesnej blízkosti hlavného mesta. Leží na východnom cípe Žitného ostrova, ktorý je v rámci Slovenska územím s najvyšším počtom slnečných dní v roku. Na D4/R7 sa napojíte približne kilometer od domu a do centra Bratislavy sa dostanete za cca 15 minút. V rámci obce (v časti Studené) sa nachádza exkluzívny Bitter House Club, kaštieľ Studené, ktorý pre svojich členov poskytuje zázemie na načerpanie nových síl, skvelú atmosféru a zaručené súkromie. Opačným smerom zas nájdete jazero Zelená voda s bufetom a plážou, detským ihriskom, ako aj Malý Dunaj s možnosťou splavovania alebo rybolovu.

Cena domu je 429.000 EUR + sprostredkovateľská provízia pre RK
Kontakt: info@metropolitanreal.sk, 0948 090 301

Klientom bezplatne ponúkame kompletný hypotekárny servis – poradenstvo a realizácia celého hypotekárneho procesu od zabezpečenia najvýhodnejšej ponuky až po uzavretie úverovej zmluvy.

V rámci provízie zabezpečujeme pre našich klientov kompletný servis od uskutočnenia obhliadky až po odovzdanie bytu, vrátane právneho servisu (vypracovania všetkých zmlúv, návrhu na vklad vlastníckeho práva a odovzdávacieho protokolu), uhradenia poplatkov za osvedčenie podpisov u notára a za návrh na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností.
Máte záujem o túto nehnuteľnosť?
Copyright Ⓒ 2024 Metropolitan Real s.r.o. - realitná kancelária Bratislava
No running tasks