Typ ponuky
Druh nehnuteľnosti
Lokalita

1 / 22
Zmenšiť
Kompletne zrekonštruovaný 2 izbový byt s loggiou a balkónom v skvelej a tichej lokalite v srdci Ružinova
Cena
208 000 €
4 160,00 € /㎡
Lokalita
Narcisová, Bratislava II
Bratislava, Bratislavský kraj
Typ ponukyPredaj
Druh
Byty
2-izbový byt
StavKompletná rekonštrukcia
Podlahová plocha50
Poschodie2 / 7
Balkón / loggiaÁno
PivnicaÁno
Dátum pridaniapred 3 dňami
Ponúkame na predaj kompletne zrekonštruovaný 2 izbový byt na Narcisovej ulici v Bratislave v srdci Ružinova. Celková výmery bytu je 50,23 m2 a nachádza sa na 2. poschodí v 7 poschodovom bytovom dome s výťahom.

Byt pozostáva z predsiene, obývačky, spálne, kuchyne s kvalitnou kuchynskou linkou (vyrobená na mieru), kúpeľne s romantickou vaňou, WC, loggie (zrušená) + balkón + oddelená pivnica.

Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou vrátane rozvodov. Parkety sú pôvodné stromčekové. V byte je klimatizácia (Daikin), umývačka riadov (Whirpool), digestor (Elica), pračka (Electrolux) a TV (Samsung - zakrivená obrazovka pre lepší zážitok). V byte sú napínacie stropy. Benefity týchto stropov sú: vysoká odolnosť voči vlhkosti, dlhá životnosť stropu, pevnosť a elasticita, dokonalá rovina, minimálna údržba a ochrana pred kompletným vytopením. Náklady na mesiac sú 107,- EUR + elektrina.

Kvalitný bytový dom, ktorý bol daný do užívania v roku 1965 je kompletne zateplený (od roku 2018) a boli vymenené stúpačky (taktiež v roku 2018). Jednoducho bezproblémová bytovka. Bytový dom má kvalitnú a transparentnú správkyňu, nikdy nebol problém so správou bytového domu. Pozemok pod domom je v spoluvlastníctve vlastníkov bytov v dome.

BYT je aktuálne prenajatý a nájom v prípade predaja končí do 10 dní.

SUSEDIA sú tichí, nekonfliktní.

PARKOVANIE pred bytovkou bez väčších problémov.

Prostredie ponúka kompletnú občiansku a sociálnu vybavenosť pre mladú rodinu, pár alebo jednotlivca ako aj náročných aj menej náročných. Byt je vhodný aj na investíciu.

V okolí nachádza úplne všetko (okrem kina a divadla, tie sú však rýchlo dostupné električkou , autobusom, trolejbusom, autom alebo bicyklom. Centrum mesta je približne 30-50 minút peši, závisí aká rýchla je chôdza). BYT sa nachádza 5-12 minút chôdze od zastávok autobusov, trolejbusov a električiek s dostupnosťou aj do Centra, aj do Auparku, aj do Eurovea, aj na Nivy, aj do bývalého Polusu či plaváreň Pasienky, futbalový štadión, hokejový štadión, parky, atď. Detské ihriská sa nachádzajú 5 - 10 minút chôdze. Nemocnica Ružinov s lekárňou cca 10 minút chôdze. Za bytovkou je asi 5 minút chôdze cez skvelý park OC Retro, kaviarne, reštaurácie, potraviny a obchody. Zhruba 2-3 minúty chôdze je Terno, lokálna krčma s originál kofolou a dobrým pivom, taktiež park A. Hlinku, reštaurácia Štrnáč (okolo 7 minút), či kaviareň Vespa (okolo 8 minút). V okolí bytu je Detský klub Centrum Rafael, Základná Škola Nevädzova, Obchodná Akadémia Nevädzova, Gymnázium Ladislava Novomeského, Paneurópska Vysoká Škola, Základná škola Pavla Merceryho (Drieňová), Kostol, Plavecký klub, bežecká dráha, atď. Jazero Štrkovec a Ružinovské jazero do cca 10 - 15 minút chôdze.

Cena bytu je 208.000 EUR + sprostredkovateľská provízia pre RK
Kontakt: info@metropolitanreal.sk, 0948 090 301

Klientom bezplatne ponúkame kompletný hypotekárny servis – poradenstvo a realizácia celého hypotekárneho procesu od zabezpečenia najvýhodnejšej ponuky až po uzavretie úverovej zmluvy.

V rámci provízie zabezpečujeme pre našich klientov kompletný servis od uskutočnenia obhliadky až po odovzdanie bytu, vrátane právneho servisu (vypracovania všetkých zmlúv, návrhu na vklad vlastníckeho práva a odovzdávacieho protokolu), uhradenia poplatkov za osvedčenie podpisov u notára a za návrh na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností.
Máte záujem o túto nehnuteľnosť?
Copyright Ⓒ 2024 Metropolitan Real s.r.o. - realitná kancelária Bratislava
No running tasks